Infopakket infosessie UiTdatabank

Als UiTpartner heb je er groot belang bij dat alle verenigingen en organisatoren uit je gemeente/regio gebruik maken van de UiTdatabank. In dit gereedschap verneem je hoe je dit kunt bekomen.

Type: 

Voordelen: 


  • je informeert de organisatoren in je gemeente/regio over het invoeren in de UiTdatabank, een eerste stap om tot een volledige UiTagenda te komen.

  • het infomateriaal is klaar voor gebruik

Wellicht hebben de meeste verenigingen binnen je gemeente in het begin een duwtje in de rug en informatie nodig over hoe ze met de UiTdatabank moeten werken.


Je kan steeds zelf een infosessie geven over het hoe en waarom van invoeren in de UiTdatabank.


Hier vind je alle nodige documenten:  1. Presentatie infosessie voor verenigingen en organisatoren: hierin hoef je slechts enkele dingen aan te passen aan je lokale situatie en dan kan je deze presentatie als basis gebruiken.

  2. Een infosessie organiseren (pdf, 303 kb): Dit document legt uit hoe je een infosessie het best aanpakt en bevat ook een toelichting bij de presentatie.

  3. Uitnodigingen infosessie: een modelperstekst (Word, 15 kb) en modelbrief (Word, 44 kb) die je kan gebruiken om uitnodigingen op te stellen voor de infosessie.

 


CultuurNet en Vormingplus sloegen de handen in elkaar en Vormingplus nam een infosessie rond invoeren in de UiTdatabank op in haar opleidingsprogramma. Je kan ook bij de Vormingplus van jouw regio zo'n opleiding boeken voor je verenigingen en organisatoren. Meer info hierover kun je krijgen van je partnermedewerker.

Vereist: 


  • je moet zelf weten hoe je moet invoeren in de UiTdatabank voor je een opleiding kan geven

  • een UiTagenda op je site zodat het aanbod dat wordt ingevoerd in de UiTdatabank ook meteen een lokaal publicatiekanaal heeft