Gereedschap

Schuif een online UiTagenda in je gemeentelijke website, plaats een selectie van activiteiten in de kijker op je startpagina, selecteer op thema en/of doelgroep. Met de UiTwidget kan het allemaal.
Je wil een brochure uitbrengen volgens een thema of doelgroep, of een weekoverzicht verdelen via je UiTbalie. Met de UiTdatabankrapporten kies je eenvoudig de activiteiten die je nodig hebt.
Door lokale bewoners te kiezen als gezicht en tipgever in je UiTcommunicatie, identificeren je inwoners zich makkelijker met de tips in je UiTagenda. Ontdek hier hoe je kan werken met Lokale helden.
Je wil de vrijetijdsactiviteiten in je gemeente makkelijk in kaart brengen en ze ook promoten via je website en infoblad. De UiTdatabank is de ideale oplossing én bovendien gratis.
Wil je de gegevens van de UiTdatabank via je website of andere online kanalen publiceren, maar heb je zeer specifieke wensen? Dan is de Search API wat je zoekt.
Je wil families warm maken voor vrijetijdsactiviteiten in je gemeente en werk maken van familievriendelijkheid? De Vliegdoos is een praktische doe-doos met tips en ideeën om dit te bekomen.
Bepaal de voorkeuren én drempels van je bevolking of publiek. Leg de juiste focus en vergroot de participatie. De 'Blik op cultuur' is een strategische doe-doos waarmee tot een actieplan komt.
Als UiTpartner heb je er groot belang bij dat alle verenigingen en organisatoren uit je gemeente/regio gebruik maken van de UiTdatabank. In dit gereedschap verneem je hoe je dit kunt bekomen.
Van UiT in Aalst tot UiT in Zwevegem... overal duikt UiT ('het deurtje') op als herkenbaar merk voor informatie rond het vrijetijdsaanbod. Maak er ook gebruik van. Het maakt je sterker!
SuperVlieg is een kinderkunstenfestivals voor iedereen vanaf 4 jaar. Breng ook in jouw stad/gemeente een SuperVlieg-team samen en maak van het kunstenfestival een laagdrempelig én torenhoog succes.

Pagina's